min dag

arkivbild
första prao dagen är klar och det gick jätte bra! började kl sju(!) idag på ett café alldeles i närheten där jag bor och jobbade fyra timmar idag, skulle igentligen varit 6 men var tvungen att gå tidigare för jag skulle spela DM. Jag och Ebba fick baka, göra smörgåsar, torka av bord, sätta in disk i diskmaskinen och jag fick ställa fram alla bullar och frallor när jag kom i morse, men det var jätte kul faktiskt!
Om DM då, det gick inte jätte bra direkt, vi förlorade både matcherna och åkte ut. vi blev hur våta och kalla som helst eftersom det ösregnade, men det var kul att spela fotboll. så när jag kom hem så tog jag ett varmt bad och sen låg jag och kollade på greys anatomy och råkade nog slumra till lite, blev trött efter att ha gått upp tidigt och spelat fotboll tror jag. men nu ska snart dra på mig fotbolls kläderna igen för att cykla upp till samma ställe och träna men förhoppningsvis inte bli så blöt.
och jag måste packa inför imorgon också, mycket att göra idag alltså, kommer vara helt slut ikväll. men jag börjar tio imorgon så det är jätte skönt,
puss

Kommentarer
Postat av: linnea :)

ja sälen ;) hihihihiih

2012-05-15 @ 00:27:31
URL: http://linneafredriksson.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0