sweet home

oj, här var det längesen jag var inne. jag kom hem igår kl halv elva på förmiddagen typ. hade sovit 2 1/2 timma den natten och var helt slut. men sov lite på dagen och kollade på greys anatomy och sen åkte vi iväg till mormor och morfar för släkt middag. sov iallafall 10 1/2 timma idag, vilket var så skönt.
London var awesome, och alla pengar som jag fick i födelsedags present är slut, men fick istället med mig mycket fina kläder hem, som jag antingen visar i ett inlägg eller i outfits bilder, vi får se!
vi var på madame taussads, och hängde med Justin Bieber, Leonardo DiCaprio, David Beckham, Rihanna, Lady Gaga, Michael Jackson m.m. i vaxformat, såklart. haha. åkte i röda dubbel bussar, såg big ben och var inne på Harrods och såg på söta hundvalpar. vi shoppade, fick ont i fötterna för att vi hade gått så mycket. Vi var på en musikal som hette The phantom of the opera, som var rätt dålig för att de sjöng opera musik, men Peter Jöback var med, rätt coolt. Allt var iallafall jätte bra, förutom en sak. När vi landade på flygplatsen utanför London så försvann min mobil, så himla jobbigt och tråkigt. Vi ringde till flygplatsen varje dag och kollade om de hade fått in iphone, men icke. vet inte om den råkade åka ur min ficka eller om den faktiskt blev stulen, jobbigt vilket fall.
så just nu har jag ingen telefon och det går inte att ringa eller smsa mig bara så ni vet.
kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0