Sista dagen

Vet inte om detta inlägg kommer publiceras men blogg appen har inte fungerat och nu provar jag från safari istället. Idag åker jag hem, eller sent ikväll och kommer hem tidigt på söndag morgon. Har haft världens bästa vecka här, men jag berättar mer imorgon och då kommer ni få massa bilder också!

snabbt inlägg

hej hej hej!
ska om bara tio min ungefär åka ut till flygplatsen, men hinner med ett snabbt inlägg. hoppas att jag kommer kunna blogga under veckan och jag har inte hunnit fixa några tidsinställda men förmodligen så ses vi inte förrän om en vecka. 
till min midsommar, den var jätte rolig! har ätit jordgubbar och godis i massor, skrattat, sett på skräckfilm, spelat fotboll och bara haft kul. nu måste jag nog skynda mig lite tror ja. kom även på för 20 minuter sen att jag behövde ladda min mobil så får se hur länge batteriet håller, men ja tror det är nästan full laddat.
 
puss! 
 
 

MIDSOMMAR AFTON

 
glad midsommar! 
min midsommar kommer firas med några familjer med barn i mina åldrar, har känt dem hur länge som helst så det kommer bli jätte kul! 
innan vi åker så jag åste jag packa för imorgon kväll så bär det av till Bulgarien. Det finns internet på hotellet men eftersom blogg appen är helt knäpp så komemr jag ju inte kunna blogga från den. kanske om det finns någon daata. annars kan ni ju kolla instagram, för om det finns internet kommer jag antagligen uppdatera. klaraamatilda heter jag där. igår stod jag även mitt sista ica pass någonsin och spelade min sista match, som vi tyvärr förlorade. men det var en bra dag igår och jätte fint väder, tyvärr inte lika fint idag. 
 men nu måste jag skynda mig, 
 
 
puss

remember the days when we were kings

 
min dag har varit så himla bra. vaknade upp till jätte fint väder, åkte in till stan med Ebba och Sofia i shorts(första gången sen lovet började!) och kollade i affärer och fick med mig två småsaker hem. åkte hem, åt mat och sedan direkt in till liseberg där jag jag mötte upp min andra kompis Ebba och lyckades få jätte bra plaster till Ulrik Munther fastän vi kom fem minuter innan det började. Konserten var jätte bra och efter det så fick vi väldigt bra bilder på honom när han signerade allt från planscher till skor. vi orkade dock inte stå i den hunda meter långa kön utan gick till Ben n' Jerrys glass café och åt jätte god glass. Nu ska jag sova och imorgon väntar mitt sista ICA pass(!) och sedan match på kvällen,
 
kram 

solig onsdag

efter ica igår så gick jag Petra, Bianca och Emma hem till mig och kollade på matchen och åt massa gott. typ kladdkaka och jordgubbar, godaste. 
ska om en halvtimma ungefär åka in til stan med Sofia och ikväll Liseberg och Ulrik Munther med Ebba. Det är riktigt fint väder ute idag också, wie. 
nu ska jag fortsätta göra mig i ordning,
 
puss

random



igår så trände jag till klockan nio och efter det eller snarare en och en halv timma senare så träffade jag sofia, ebba och linnea och sen sov linnea här. nu har hon gått hem och jag ska äta lite sen lunch och ikväll ska jag stå mitt näst sista ica pass. efter ica så ska jag nog vara med bianca, emma och petra. får se hur det blir med det. just det måste städa mitt rum eftersom jag var för lat för att göra det igår,

kram kram

neon och mint



neongrön nikini och mintfärgad basic t-shirt från H&M. letade efter snygga jeansshorts också, men icke. får leta vidare.

stan



vaknade tidigare idag, städade lite och sen åkte jag in till stan med mamma för att leta lte fina sommarsaker, ska visa snart vad jag köpte. ikväll så ska jag träna och efter det, träffa iallafall ebba och linnea. har snart gått en vecka av sommarlovet och jag njuter, saknar det fina sommarvädret lite bara, men det kommer nog snart!
nu ska jag fota vad jag har köpt. 

kram

Tidig måndag

Spelade ju match förtur idag och vi förlorade men är ändå nöjd med det jag gjorde. Ikväll sp var jag hemma men imorgon kväll ska jag träffa Linnea och fler blir det säkert! Ska snart lägga mig men jag ser på criminal minds just nu, men är rätt trött så somnar snart haha. Ska åka in till stan ned mamma imorgon också, ska bland annat kolla på en bikini från H&M som var jätte fin. Åker ju till Bulgarien om bara 6(!!) dagar så hoppas på att bli brun!

HI THERE

vaknade sent idag, tolv, oups. kan ju inte sova bort hela mitt sommarlov så får väl ändra lite på det. träffade ebba en snabbis och nu ska jag snart iväg och spela match. vi kommer möta ett väldigt bra lag så jag hoppas det går bra. har ingen aning vad jag ska göra ikväll men tar det som det kommer, det är ju ändå SOMMARLOV.

arkiv bild

saturday


sov ju över hos emma och vi såg på skräck på femman för framöver så kommer det gå en skräckfilm på fredagar på femman hela sommaren, perfa för mig alltså.
har tränat idag vilket var väldigt skönt, alltid kul att spela fotboll!l lyssnar på believe i högtalare och den är så himla bra alltså. kommer hem lite gäster till oss snart så sak göra mig iordniong nu,

vi ses senare!

Believe



Ååh Believe har kommit ut!! Lyssnar på den nu och vad jag älskar Justin Bieber alltså, bäst.


fikat

Hemma från sunes fik som var stället där jag praoade och har ätit god lunch. blev tillfrågad om jag ville jobba en dag i augusti och såklart jag ville det! hoppas på att det blir fler gånger, så nu är jag lite glad! 
ska ringa Emma nu och bestämma något med henne, hon åker nämligen till Sicilien snart så vi ska träffas innan hon åker. 

vi ses senare!

andra dagen på sommarlovet



upptäckte just den nya blogg.se och det verkar ju jätte smart att man kan svara på kommentarer! 
iallafall, sen ska jag träffa Emma får se vad vi hittar på. oj nu måste jag skynda mig, ska iväg till ett fik och äta lunch med min familj!


puss


23:50

Kom precis hem från Jonathan där jag har varit med Bianca, Linnea, Ebba och Simon. Vi såg på en film som hette Tropic Thunder som var rätt rolig!
Är hemma nu iallfall och är rätt trött så ska snart lägga mig.

Vi ses imorgon!


min avslutningsklänning

Från FAV, köpt på TARA

igår

skolavslutning igår och efter själva avslutningen så träffades vi i klassrummet för att få våra betyg och så. då fick jag även ett litet pris för att jag hade varit duktig på nyhetskrysset, blev faktiskt förvånd haha. mina betyg blev också bra, så jag var nöjd! vid två åkte vi in till liseberg och åkte hem vid elva när det stängde. sedan sov linnea hos mig och vi hade tänkt att dygna. det gick sådär haha. vi somnade vid tre, var helt slut.
ska försöka hitta bilderna på min avslutnings klänning har de någonstans på min data.
kram!

snart sommarlov

Kan säga att jag är sjukt redo för sommarlov, woho! ska snart möta upp linnea och ebba och sen går vi bort till kyrkan. efter avslutningen som slutar vid tolv, halv ett kanske så åker de flesta i min klass till liseberg, supermysigt!
igår var sista skoldagen och då var det klassens dag så min klass var i slottskogen och spelade minigolf. skämde också ut mig totalt, så sjukt pinsamt, typiskt mig. iallafall så spelade jag match på kvällen och den gick jätte bra, så min dag igår var super.
vi hörs säkert senare idag,
kraam

Hos Linnea

Jag och Ebba är hemma hos Linnea, medan hon målar sin garderob,

uppdaterar mer när jag kommer hem,

Puss


the perfect match

hej på er! vi städade det mesta av dagen i skolan, och oj vad mycket lösa gamla stenciler och papper m.m jag hade i mitt skåp, men nu är det rent och fint till nästa termin iallafall. efter skolan åkte jag in till stan med ebba, sofia och linnea och vi gick runt i lite olika affärer och åt på det godaste thai stället som har blivit standard att gå till när man är i närheten, haha. hittade dessutom den perfekta klänningen till avslutningen, lång, blommig och jätte söt. det blev inte den andra klänningen alltså.
imorgon är det klassens dag, och vi ska picknika(säger man så?), spela miniolf och frisbeegolf, kan nog bli lite kul!
nu taggar jag sverige match, WOHOO!
kram!

blue

sista söndagen när skolan väntar på måndagen, på tio veckor.  aaaaawesome.
köpte ingeting idag, eller jag hittade en jättefin klänning, måste bara tänka lite på det. och ja en liten bild av klänningen får ni där, men det är roligare att visa på avslutningen om det nu skulle bli att jag köpte den, hehe.
nu ska jag se lite på Lost som jag har börjat kolla på, riktigt bra faktiskt. tips!
puss och hej

Söndag

Super tråkigt regnväder idag, men mysigt att stanna inne då. Ska antagligen en sväng till stan med mamma för att leta avslutnings klänning eller något liknande, får hoppas att jag hittar något bara. Vi ses senare, kram!


so call me maybe

har äntligen en ny telefon, vi fick ersättningspengar från försäkringen. men när vi skulle köpa den nya så får vi reda på att de inte säljer fyror längre(?) och att det bara fanns 4S inne. så tur i oturen får man väl säga, haha.(hade dock tänkt fråga ändå om man kunde uppgtradera sig eller lägga till lite pengar till en S) fick dock betala lite extra, men det gör verkligen ingenting. iallfall kan alla som har mitt nummer smsa och så igen.
nu när jag kan blogga överrallt och ta kort när jag vill så kommer uppdateringen blir bättre här,

kram!

kommerintepånågot

min dag har varit väldigt bra, fick reda att jag höjt mig i gymnastik, vilket var kul!
har kollat lite på greys nu, men ska väl hitta på något vettigare att göra, haha.
ska ikväll kanske träffa sofia, blir antagligen några fler och hitta på något kul, vi är ju lediga imon, awesome.
vi ses senare,
puss

congratzzz i efterskott

efersom jag  inte har kikat  in här på ett par dagar så glömde jag ju av at gratta sofia som fyllde 15 igår:



Grattis finase finaste sofia! hoppas att din födelsedag var bäst, den spenderades ju till hälften med mig bl.a hehe.
love youu.


ny vecka

fotot är taget av nina
förlåt för världens sämsta upp datering den senaste veckan, men har inte haft någon lust till att skriva här, men det kan ju ändras denna vecka!
det här kommer vara den sista hela skolveckan som inte ens kommer vara hel eftersom vi är lediga på onsdag, jag klagar inte.
nu ska jag träna och kanske berättar om min helg i något inlägg, puss.

RSS 2.0