up all night release party

de två planscherna och DVDn.
tänkte ta och berätta lite om i måndags.
jag och sofia mötte upp emma och hennes kompis sofia och  kvart över fem släpptes vi in till en bio inne i stan och där väntade gratis dricka, chips och godis. man kunde även skriva sitt namn på en lapp och lägga i en påse för att vinna signerade 1D saker, vilket vi såklart gjorde. sedan gick vi in till själva bio salongen och fick platser allra längst fram! när vi hade väntat där inne en stund kom de två tjejer som bl.a anordnat detta in och drog sju namn för att vinna de signerade sakerna, som var almanackor, Up all night CD, och böcker med Up all night special edition  och gissa vem som bl.a vann, tyvärr inte jag men Emma gjorde! så himla kul att någon av oss vann.
efter det sattes filmen på och deras Up all night tour visades på en bioduk och det var som att vara där, skrek lite och sådär, haha.
efter filmen som var lite över en timme, så gick vi ut och på utvägen fick vi två planscher var(som var super fina)och jag köpte Up all night the live tour till ett special pris. Det var en JÄTTE rolig kväll, verkligen! så himla glad att jag vann!
kram

Grattis igen!

Har en till fin kompis som fyller år idag! Hoppas din dag blir bäst Ebba,
love u

Grattis!

Idag fyller denna fina tjejen 15 år!
älskar dig bästis!

30 maj

i söndags.
förlåt för det dåliga bloggandet detta vecka, har nämligen haft sista proven och läxförhören till idag så min tid har gått åt till det. jätte skönt att antagligen vara plugg fri i ungefär 13 veckor fram över nu!
ska även berätta om måndag(som var asuum)i ett annat inlägg.
puss och kram!


härlig helg

fin bild på linnea från idag
igår var det ju eurovision song contest och den såg jag tillsammans med massa fina kompisar hemma hos sofia och Loreen VANN! vi var rätt glada för varje poäng hon fick och framförallt när hon vann, jag var helt crazy.
och idag var jag på sofias och linneas konfirmation men även många andras kompisars. sen gick jag och ebba hem till linnea och åt god mat och sånt. även nina, eira och tilda konfirmerade sig idag, grattis!
imorgon väntar skolan och friidrotts dag, men det blir nog lite kul om det inte blir för varmt,
puss

den där blicken du ger mig är gammal nu

igår var sista praodagen, vilket var lite tråkigt. igår fick jag bl.a hjälpa till i kassan och det var jätte roligt. men på måndag börjar skolan med en friidrotts dag och sen väntar lite prov och sådant där. men det är inte långt kvar till sommarlovet nu, wiho!
ska iallafall träffa ebba snart för vi ska fixa det sista med presenterna för linnea och sofias konfirmation imorgon. det ska bli väldigt roligt för jag har aldrig varit på en konfirmation förrut faktiskt.
puss

glad

jag är så himla glad för jag har vunnit något stort för första gången i mitt liv! det ska nämligen vara release fest för One Directions film Up all night-Live tour i Göteborg nu på måndag när själva filmen släpps. GISSA VEM SOM BLANDANNAT VANN? jag! lyckligaste någonsin typ, haha. iallafall, filmen kommer visas på bioduk och kommer sedan säljas till special pris + att man kan vinna signerade 1D saker. ÅH, så himla glad. synd att inte 1D kommer vara där, men ändå, lycklig.
// GLADASTE TJEJEN EFTERSOM HON ALDRIG VINNER NÅGOT
(var tvungen att skriva av mig, hejdå!)

solig torsdag

bilder från igår.
slutade min prao tidigt idag och vid fyra ska jag möta upp ebba och så ska vi åka in till stan tillsammans. vi ska köpa konfirmations presenter bl.a. mysigt!
fick reda på att om jag betalar självrisken så får jag en ny iphone, kan andas ut lite nu. smakade även på islatte idag vilket var jätte gott, jag gillar kaffe i omgångar och jag antar att jag har kommit in i en kaffe period igen, haha.
nu ska jag sätta på mig ett par shorts och kanske sola min bleka ben,
puss.

underbara sommar väder

shorts/ Topshop, London T-shirt/Primark
vädret är helt amazing idag och efter praoen blev shortsen genast på satta och ändå svettades jag. sommar.
jag och tekniska saker förresten, min mobil försvann och nu har min data fått konstiga färgade streck över halv skärmen, orkar inte.
ska snart äta middag för halv åtta ska jag iväg på match och kommer komma hem helt död för att det har varit så varmt, men kan inte klaga direkt!
Au revoir

21 maj


ska alldelles snart gå iväg till min prao och det är världens finaste väder ute! kommer antagligen bli lika varmt som igår när vi grillade och satt ute och åt middag, sommar känsla.
vi ses senare,
puss.

London 2012


Bilder från London!


sweet home

oj, här var det längesen jag var inne. jag kom hem igår kl halv elva på förmiddagen typ. hade sovit 2 1/2 timma den natten och var helt slut. men sov lite på dagen och kollade på greys anatomy och sen åkte vi iväg till mormor och morfar för släkt middag. sov iallafall 10 1/2 timma idag, vilket var så skönt.
London var awesome, och alla pengar som jag fick i födelsedags present är slut, men fick istället med mig mycket fina kläder hem, som jag antingen visar i ett inlägg eller i outfits bilder, vi får se!
vi var på madame taussads, och hängde med Justin Bieber, Leonardo DiCaprio, David Beckham, Rihanna, Lady Gaga, Michael Jackson m.m. i vaxformat, såklart. haha. åkte i röda dubbel bussar, såg big ben och var inne på Harrods och såg på söta hundvalpar. vi shoppade, fick ont i fötterna för att vi hade gått så mycket. Vi var på en musikal som hette The phantom of the opera, som var rätt dålig för att de sjöng opera musik, men Peter Jöback var med, rätt coolt. Allt var iallafall jätte bra, förutom en sak. När vi landade på flygplatsen utanför London så försvann min mobil, så himla jobbigt och tråkigt. Vi ringde till flygplatsen varje dag och kollade om de hade fått in iphone, men icke. vet inte om den råkade åka ur min ficka eller om den faktiskt blev stulen, jobbigt vilket fall.
så just nu har jag ingen telefon och det går inte att ringa eller smsa mig bara så ni vet.
kram!

onödigt

VAD HETER DU?
Klara. 
ÄR DU ARLLERGISK MO
T NÅGOT:
ingenting faktiskt! 
BRUKAR DU SKRATTA FÖR DIG SJÄLV:
jo det händer... 
ÄR DU BEROENDE AV NÅGOT:
sötsaker, tyvärr. 
VAD STÅR DET I DITT SENASTE INKOMMNA SMS: 
Klara, fråga Ebbamom hon vill med in till stanklockan ett med mig och sofia. Du kan komma in vid tre när du har slutat om du vill :D :D 
VEM VAR DEN SENASTE POJKEN DU FICK SMS IFRÅN:
Pappa haha
BRUKAR DU GOOGLA?
rätt ofta
HAR DU VARIT KÄR NÅGONGÅNG:
nej inte på riktigt, riktigt
HAR DU KYSST NÅGON DEN SENASTE VECKAN?
nej.
HUR MÅNGA KUDDAR HAR DU I SÄNGEN?
just nu 4
HUR SVARAR DU I MOBILEN:
Hej, det är Klara eller bara Hallå. 
VEM RINGDE DIG SENAST?
Linnea
BRUKAR DU KOMMA I TID:
Nej eller i sista sekund eller lite sent kanske, är en tidsoptimist, hehe.
NÄR MÅR DU BRA:
När jag är med mina fina kompisar! 
NÄR BLEV DU FOTAD SENAST:
Igår. 
HUR KÄNNER DU DIG NU:
Taggad inför London!  
ÄR DU SMART:
ibland.
HADE DU EN BRA KVÄLL IGÅR:
Ja! 
VAD DRICKER DU HELST TILL FRUKOSTEN:
oboy eller juice.
ÄR DU BLYG?
nej, eller ibland. 
HAR DU KYSST EN FRÄMLING?
nej.
VAD GÖR DU IMORGON?
praoar, träffar snabbt min kompisar(antagligen) och åker till London. 
VAD ÄR DET VÄRSTA DU VET?
hmm, vet inte faktiskt. 
VAD LÄNGTAR DU TILL?
SOMMAR! 
VILKET ÅR ÄR DU FÖDD?
1997. 
SAMLAR DU PÅ NÅGOT?:
nope! 
HAR DU STRUMPOR PÅ DIG JUST NU:
nej 
NÄR GRÄT DU SENAST OCH VARFÖR:
i lördags, när jag såg på NSN.
VAR DET PINSAMT ATT SVARA PÅ DET:
nej då. 
BÄR DU GLASÖGON ELLER LINSER:
nej. 
HAR DU NÅGON PIRCING:
hål i öronen.
VILL DU GIFTA DIG:
ja, jag tror npg det. 
GILLAR DU ATT DANSA:
Ja, men kan inte säga att jag är bra på det. 
TYCKER DU OM SUSHI:
nope
BOR DINA FÖRÄLDRAR TILLSAMMANS:
japp
KNÄCKER DU DINA FINGRAR?
no
SENASTE LÅTEN DU HÖRDE:
one thing- one direction 
KAN DU LAGA MAT:
inte en kock precis men med ett recpet funkar det! 
BLIR DU BRA PÅ KORT:
ibland. 
VEM RINGER DU NÄR DU ÄR ARG/LEDSEN?:
ingen tror jag. 
VAD SKULLE DU BEHÖVA NU:
sommar! 
HAR DU SNYGGA SKOR:
ja! 
VAD VAR DET FÖRSTA DU SA I MORSE:
jag är vaken!
HAR DU SOVIT I DIN EGEN SÄNG INATT:
jaa
HAR NÅGON ANNAN SOVIT I DIN SÄNG I NATT:
nej
TRE FAVORIT FÄRGER:
svart, vitt, kanske grått. super tråkigt. 
VAD ÄR KLOCKAN NU:
18.27

snodde denna från eira och jag gjorde den i måndags!


presents

okej detta är sämsta bilderna någonsin, men så får det bli!

Never Say Never, Greys Anatomy säsong 7, en fika med min kusin, puder+puderborste, ögonskuggor, fina födelsedagskort, neccesär + pengar till London, och en mega poster på 1D! fick även två bokserier från min kusin men det var många böcker så tog inte med dem.

Detta var mina födelsepresenter och det är från både min familj och hela min släkt.
puss



packar

nu packar jag på och har bråttom, såklart packade jag inte igår och skjuter upp det till sista sekund, haha.
har iallafall, fixat två tidsinställda inlägg på onsdag och torsdag, men sen vet jag inte om det finns internet på rummet, så det kanske dyker upp något isåfall,
hejdå, vi ses på lördag!

min dag

arkivbild
första prao dagen är klar och det gick jätte bra! började kl sju(!) idag på ett café alldeles i närheten där jag bor och jobbade fyra timmar idag, skulle igentligen varit 6 men var tvungen att gå tidigare för jag skulle spela DM. Jag och Ebba fick baka, göra smörgåsar, torka av bord, sätta in disk i diskmaskinen och jag fick ställa fram alla bullar och frallor när jag kom i morse, men det var jätte kul faktiskt!
Om DM då, det gick inte jätte bra direkt, vi förlorade både matcherna och åkte ut. vi blev hur våta och kalla som helst eftersom det ösregnade, men det var kul att spela fotboll. så när jag kom hem så tog jag ett varmt bad och sen låg jag och kollade på greys anatomy och råkade nog slumra till lite, blev trött efter att ha gått upp tidigt och spelat fotboll tror jag. men nu ska snart dra på mig fotbolls kläderna igen för att cykla upp till samma ställe och träna men förhoppningsvis inte bli så blöt.
och jag måste packa inför imorgon också, mycket att göra idag alltså, kommer vara helt slut ikväll. men jag börjar tio imorgon så det är jätte skönt,
puss

hej

är så mätt så jag hade kunnat spricka. har ätit massa god mat, efterätt och godis, men man firar ju bara sin födelsedag en gång per år, haha. har fått jätte fina presenter, mest pengar till london, men andra saker också, grymt!
imorgon börjar vår prao och jag och ebba ska prao på ett fik i närheten och jag tror det kommer bli jätte bra! jag ska spela DM i fotboll imorgon också,  riktigt kul!
det är iallafall skönt att inte behöva gå i skolan på ett tag!
kram

can't save you tonight

hej söndag!
jag har hjälp till och städat huset och nu ska jag ta mitt rum, men jag lyssnar på musik och då blir städning 10 gånger roligare. om ett par timmar kommer min släkt hit och firar mig, kommer blir jätte bra.
igår så såg jag på NSN tre(!!) gånger! ouups, tönt varning.... haha nej men den är grym och jag lyckades till och med få mina föräldrar att se på den!
nu ska jag fortsätta här hemma, puss.

Igår

de två sista bilderna snodde jag från Nina!

bilder från igår alltså, kladdkaka och choklad mousse tårta, så gott! mina fina vänner, gråt till Justin Bieber och Never Say Never och VD, min födelsedag var bäst.

LONDON

om tre dagar ska jag till London med Emma och våra mammor, kommer bli så himla bra! Jag fick det igår i present men jag har vetat det sen mars kanske, eller det har varit bokat sen dess.
jag och Emma hade hoppats på att få se eller träffa One Direction men de är ju i Sverige nu, haha. Men bara London kommer blir grymt, weho!

bra dag

hur fin var inte den här som ebba hade klippt och klistrat med?
nu är min födelsedag över men den är varit helt grym. Vid sju kom tjejerna över hit och vi åt tårta, såg på VD, Never Say Never(som var en va mina födelsedags presenter) och tog både fina och fula foton på oss själva, och skrattade en massa, världens finaste vänner!
nu ska jag snart sova och ni får bilder från idag imorgon,
puss och kram

11 maj

äter upp de sista smartiesarna som jag fick av sofia och linnea i skolan idag och ska snart sätta på revenge på tv3 play.
förövrigt så har min födelse varit jätte bra än sålänge! blev väckt imorse och fick många fina presenter, gick i skolan där jag fick många gratulationer och mitt franska muntliga prov gick väldigt bra. och ikväll ska jag först äta födelsedags middag med min familj och sen kommer mina fina vänner hit och så blir det VD, prat och massa goda tårtor. bäst!

GRATTIS till lilla mig


swaggie

Matchen gick bra, 1-1! blev dock hur blöt som helst, hade lika gärna kunnat ställa mig under en dusch, haha.

som ni ser så är det en dag tills jag fyller år! så imorgon när jag vaknar är jag femton, sjukt.
sov gott och godnatt!

regnigt

söte pöte
förlåt hann inte blogga igår för jag pluggade till matteprovet jag hade idag. jag tror att det gick bra faktiskt!
iallafall, på de tre minuterna frå skolan hem till mig hann jag bli dyngsur för att det regnade så mycket. regnar lika mycket nu som förrut och dessutom blåser det super mycket. och jag som ska spela match om några timmar, kommer frys ihjäl, usch.

arla mat

förrut idag sprang jag hem till Linnea som hade hittat ett super gott recept och gjorde lunch där. super goda mackor, med kyckling och bacon.
nu ska jag jobba lite på mitt franska muntliga som är till på torsdag eller fredag. har sov morgon imorgon, himla skönt!

wish list

- Systemkamera
- Grey's Anatomy
- Never say never
- Isadora puder
- Isapuder borste

orientering

kom  hem från skolan för en stund sedan, eller orienteringen snarare. vi hade orienteringsdag i skolan idag, och jag är inte direkt världs bäst orientering. men vi började 9 och slutade 11.30 så lite värt var det ändå.
bra att vi slutade så tidigt för jag har mycket plugg att göra idag. men vi ses senare,
puss

glitter

fino panino.

sista veckan innan prao började idag. vi räknade även ut att det är 16 skoldagar kvar innan sommarlovet! okej måste sluta prata om det. varenda inlägg handlar om det, på riktigt. får prata om det när det börjar närma sig på riktigt, haha.
har räknat matte och lyssnat på musik denna eftermiddag, och jag gillar inte matten. sjukt svår. har nämligen prov på torsdag och muntligt franska prov på torsdag eller fredag. muntligt liksom? mitt franska uttal är inte topp kan jag säga, så jag hoppas på det bästa, haha.
nu ska jag alldeles strax byta om till tränings kläder och sen cykla upp till den med bianca.
puss

Utkast: Maj 6, 2012

17 kronor fick jag och bianca i dricks på ica idag, ovärt. sen skyndade vi oss till matchen som vi tvärr förlorade men vi spelade bra, så det var okej, lite surt bara.
imorgon börjar ännu en ny skolvecka, men det är inte mycket kvar till mitt älskade sommarlov, har ju prao snart också. kommer bli super kul.
och jag fyller år på fredag hohihih, 15 och allt, awesome. ha en grym söndag kväll, pusseli puss

solig söndag

har mycket att göra idag. stå på ica och sen måste jag och bianca skynda oss iväg till match. så kommer inte komma hem förrän vid typ 5 och jag åker iväg strax innan tolv.  men jag bloggar när jag kommer hem igen.
nu ska jag äta frukost,
kram kram

röda bär

lite bilder från igår, fina bianca och ebba. jordgubbar nutella

just nu lyssnar jag på justin bieber och räknar matte. ska snart äta thai mat också, så gott! skulle tränat idag också, kände verkligen för det efter all nutella och godis efter igår, men den blev inställd. men jag ska spela match imorgon så det blir nog bra.
ska kanske träffa lite kompisar senare, men vi får se om det blir så. vi ses kanske senare annars imorgon,
puss

justin bieber

tog denna från ebbas tumblr.

finaste justin. och han kommer till sverige(!!) om jag ska ha biljetter fwetuöqörjg

roses are red

från weheartit
igår kväll så så möttes vi upp och spelade brännboll och åt godis och massa annat gott. sen blev det för kallt så vi gick hem till mig och såg på film. det var jätte kul iallafall.
när jag vaknade för 40 min sen så satte jag på VD som jag missade igår och nu ska jag gå upp och äta frukost. ni ska få bilder från igår senare.
puss

ännu en torsdag

by me
har pluggat franska och bestämt in brännboll imorgon med mina fin fina vänner denna eftermiddag.
picnik och brännboll imorgon kväll alltså och helg, allt är så himla bra just nu.
åt middag ute i idag också, gav sommar känsla x100, kärlek.
missade revenge pga franska, känns sådär.
rörigt inlägg men så får det bli. sämst uppdatering också, hinner inte tyvärr.
vi ses imorgon finisar!

2 maj

vitsippor, så himla fint.
hade mina nya svarta byxor i skolan idag vilket tydligen var helt fel. dog i dem, jag överdriver inte om jag säger att man hade kunnat steka ett ägg eller två på dem. så.varmt. jag får använda dem när det är regn helt enkelt.
iallafall, så har det varit lika varmt, om inte varmare, idag och det är så himla bra.
nu ska jag fortsätta med mitt franska plugg,
kram.

söndags ångest på en tisdag

två bilder från igår.
det är så fint väder ute, det känns lite som sommar och sommarlov. 43 dagar kvar!
känns dock inte så bra att skolan börjar imorgon, för jag har många prov kvar, så jag har fullt upp innan ännu ett skolår tar slut.
kom hem från matchen för en liten stund sen, trodde jag skulle dö när jag spelade alltså. jag var helt yr efteråt för jag hade svettats så mycket, haha. matchen gick inte bra, vi förlorade. kändes väl sådär.
nu ska jag duscha och sen ska vi åka upp till min mormor och morfar och äta middag, mys.

soligt

min valborg var super mysig och varm, iallafall på eftermiddagen. trodde jag skulle smälta bort.  sen sov emma över hos mig och åkte precis hem. är skinande sol idag igen och minst 20 grader i solen, lyx.  tyvärr kan inte jag sitta och sola utan måste plugga franska  den lilla tid jag har på innan jag ska iväg och spela match, jag kommer dö i denna värme.
ni får bilder från igår lite senare,
xx

RSS 2.0